Pomidorowa z selerem naciowym
Przepyszna zupa, która smakowała wszystkim, bez wyjątku.
Wciąż pozostaję w klimacie zup, choć zima pomału zbiera się do odejścia.
Pomidory, cebula, seler naciowy, masło oraz wino, to cudowne połączenie, wiedziałam już o tym gotując Mac&Cheese.
Teraz utwierdziłam się w tym przekonaniu.
Ugotowanie jej nie zajmie Wam wiele czasu, przepis z Kwestii Smaku jest nieskomplikowany i godny polecenia.
Pominęłam ajvar i tabasco, bo akurat nie miałam, czerwoną cebulę zastąpiłam szalotką, a bulion wodą.
Dodaję do ulubionych.
Wciąż pozostaję w klimacie zup, choć zima pomału zbiera się do odejścia.
Pomidory, cebula, seler naciowy, masło oraz wino, to cudowne połączenie, wiedziałam już o tym gotując Mac&Cheese.
Teraz utwierdziłam się w tym przekonaniu.
Ugotowanie jej nie zajmie Wam wiele czasu, przepis z Kwestii Smaku jest nieskomplikowany i godny polecenia.
Pominęłam ajvar i tabasco, bo akurat nie miałam, czerwoną cebulę zastąpiłam szalotką, a bulion wodą.
Dodaję do ulubionych.
Komentarze
Prześlij komentarz