Kaszotto z kaszy gryczanej z kalafiorem

Wena wróciła!

Teraz tylko czasu brak. Zawirowania mieszkaniowe, powrót dzieci z wakacji
oraz mój z urlopu - to wszystko składa się na ciszę na blogu i w
kuchni. 

Poza tym zepsuła mi się lampa błyskowa w aparacie (buu) i mogę robić
zdjęcia w bardzo ograniczonych warunkach. 

Jest jednak chęć i stary aparat, a jeść trzeba, więc mam nadzieję,
że za jakiś (niedługi) czas wrócę, choćby z jednym postem na tydzień.

Jest moc. 
 
Dziś ugotowałam przepyszne kaszotto z dużą ilością kalafiora, mielonym 
mięsem, doprawione kurkumą i kolendrą. 

Nie mam zdjęcia, ale te z Kwestii Smaku na pewno Was zachęcą.

Pominęłam szpinak, zamiast bulionu użyłam zwykłej wody.

Polecam z całego serca, pyszne, proste i zdrowe.

Komentarze