Pasta z czerwonej fasoli
Nie oceniaj książki po okładce, a pasty na chleb po wyglądzie.
Ma nijaki kolor i przedstawia się nieszczególnie, ale w smaku jest genialna.
Błyskawiczna do zrobienia, rewelacyjna dla niespodziewanych gości.
Fasolka, oliwa, koncentrat pomidorowy i garść przypraw.
Słodko - ostra, czyli moja ulubiona kompozycja smaków.
Oprócz słodko - słonej, rzecz jasna.
Przepis pochodzi z blogu Jadłonomia. Pominęłam tylko kumin, resztę pozostawiłam bez zmian. Szczerze polecam!
Ma nijaki kolor i przedstawia się nieszczególnie, ale w smaku jest genialna.
Błyskawiczna do zrobienia, rewelacyjna dla niespodziewanych gości.
Fasolka, oliwa, koncentrat pomidorowy i garść przypraw.
Słodko - ostra, czyli moja ulubiona kompozycja smaków.
Oprócz słodko - słonej, rzecz jasna.
Przepis pochodzi z blogu Jadłonomia. Pominęłam tylko kumin, resztę pozostawiłam bez zmian. Szczerze polecam!
Ciekawy i prosty przepis :)
OdpowiedzUsuńZapraszam do mnie http://angelikafit.blogspot.com/