Babeczki z malinami
Były hitem pikniku, na równi z ciastem z rabarbarem.
Przepyszne, mocno maślane babeczki, z dodatkiem mąki ziemniaczanej i mielonych migdałów oraz malin.
Zjadłam zatrważającą ilość...
Przepis pochodzi z Kwestii Smaku.
Babeczki mocno wyrosły, a potem opadły. Mają delikatną konsystencję, nie są zbite, przez co z pewnym trudem odwijaliśmy papilotki. Ale i tak są genialne. Następnym razem dodam więcej malin.
Przepyszne, mocno maślane babeczki, z dodatkiem mąki ziemniaczanej i mielonych migdałów oraz malin.
Zjadłam zatrważającą ilość...
Przepis pochodzi z Kwestii Smaku.
Babeczki mocno wyrosły, a potem opadły. Mają delikatną konsystencję, nie są zbite, przez co z pewnym trudem odwijaliśmy papilotki. Ale i tak są genialne. Następnym razem dodam więcej malin.
Komentarze
Prześlij komentarz