Czekoladowe ciastka na maślance
Z serii: brzydkie, a dobre.
Ciastka, na które czaiłam się od dawna i o których konsekwentnie zapominałam.
Niedawno poczęstowała nas nimi koleżanka z pracy. Gdy poprosiłam ją o przepis, wskazała mi właśnie ten, z Moich Wypieków.
Super - pomyślałam - to ja już nie muszę ich piec, mogę je odhaczyć na liście. Ale są tak smaczne, że postanowiłam jednak zrobić je sama.
Zmniejszyłam ilość cukru (szklanka) i czekoladowych groszków (też jedna szklanka).
Jeśli lubicie miękkie ciastka, to przepis dla Was.
Znikają raz-dwa.
Ciastka, na które czaiłam się od dawna i o których konsekwentnie zapominałam.
Niedawno poczęstowała nas nimi koleżanka z pracy. Gdy poprosiłam ją o przepis, wskazała mi właśnie ten, z Moich Wypieków.
Super - pomyślałam - to ja już nie muszę ich piec, mogę je odhaczyć na liście. Ale są tak smaczne, że postanowiłam jednak zrobić je sama.
Zmniejszyłam ilość cukru (szklanka) i czekoladowych groszków (też jedna szklanka).
Jeśli lubicie miękkie ciastka, to przepis dla Was.
Znikają raz-dwa.
Komentarze
Prześlij komentarz