Lasagne ze szpinakiem i fetą
Prosta i smaczna lasagne, choć ja wolę połączenie szpinaku i camemberta niż szpinaku i fety.
Małżonek pochwalił sam z siebie (!!!), więc nie wiem co mam z tym fantem począć.
Może powinnam wyrzeźbić sobie medal z ziemniaka?
Przepis pochodzi z Kwestii Smaku.
Pominęłam miętę w nadzieniu, a do sosu beszamelowego użyłam zwykłego mleka pół na pół z migdałowym.
Polecam, ale następnym razem użyję camemberta ;)
Małżonek pochwalił sam z siebie (!!!), więc nie wiem co mam z tym fantem począć.
Może powinnam wyrzeźbić sobie medal z ziemniaka?
Przepis pochodzi z Kwestii Smaku.
Pominęłam miętę w nadzieniu, a do sosu beszamelowego użyłam zwykłego mleka pół na pół z migdałowym.
Polecam, ale następnym razem użyję camemberta ;)
Komentarze
Prześlij komentarz