Scones z serem pleśniowym i pietruszką
Przepis wydrukowany w październiku 2011.
Długo czekał na realizację.
Bardzo wdzięczne w wykonaniu ciasto i do tego smaczne. Nadzienie można modyfikować dowolnie - w zależności od tego jakie sery mamy w lodówce albo na które mamy ochotę.
Najlepsze oczywiście na ciepło.
Mogą być dodatkiem do zup albo do kiełbasek, można jeść same w sobie.
Przepis pochodzi z Kwestii Smaku.
Chętnie upiekę je jeszcze raz.
I jeszcze raz.
Długo czekał na realizację.
Bardzo wdzięczne w wykonaniu ciasto i do tego smaczne. Nadzienie można modyfikować dowolnie - w zależności od tego jakie sery mamy w lodówce albo na które mamy ochotę.
Najlepsze oczywiście na ciepło.
Mogą być dodatkiem do zup albo do kiełbasek, można jeść same w sobie.
Przepis pochodzi z Kwestii Smaku.
Chętnie upiekę je jeszcze raz.
I jeszcze raz.
Komentarze
Prześlij komentarz