Sola pieczona w kuskusie
Bardzo smaczne, błyskawiczne i lekkie danie.
W sam raz na wiosnę!
Przepis pochodzi z Kwestii Smaku.
Zmieniłam przygotowanie kuskusu - nie dodawałam cebuli, zalałam tylko bulionem z indyka i sypnęłam przyprawą suszone pomidory+suszony czosnek+suszona bazylia.
Pestki dyni są konieczne, bardzo fajnie podkręcają smak.
Całość posypałam posiekaną pietruszką.
W sam raz na wiosnę!
Przepis pochodzi z Kwestii Smaku.
Zmieniłam przygotowanie kuskusu - nie dodawałam cebuli, zalałam tylko bulionem z indyka i sypnęłam przyprawą suszone pomidory+suszony czosnek+suszona bazylia.
Pestki dyni są konieczne, bardzo fajnie podkręcają smak.
Całość posypałam posiekaną pietruszką.
Komentarze
Prześlij komentarz