Wrapy z omletów ziołowych
Cienkie, ziołowe omlety wypełnione tym, na co mamy akurat ochotę (lub co jest w lodówce).
Ja miałam: łososia wędzonego na ciepło, sałatę rzymską, roszponkę, rzodkiewkę i kiszonego ogórka.
Do masy jajecznej dodałam koperku, ale można wrzucić szczypior, zieloną pietruszkę czy jakiekolwiek inne zioła.
Świetna rzecz na śniadanie albo gdy przyjdą goście.
Przepis na omlety pochodzi z Kwestii Smaku, są tam też przykładowe nadzienia do wrapów.
Ja miałam: łososia wędzonego na ciepło, sałatę rzymską, roszponkę, rzodkiewkę i kiszonego ogórka.
Do masy jajecznej dodałam koperku, ale można wrzucić szczypior, zieloną pietruszkę czy jakiekolwiek inne zioła.
Świetna rzecz na śniadanie albo gdy przyjdą goście.
Przepis na omlety pochodzi z Kwestii Smaku, są tam też przykładowe nadzienia do wrapów.
Komentarze
Prześlij komentarz